U bent hier

Nieuwsberichten

 • Schrijf je in voor Open Scholendag 2024

  Op 16 mei 2024 gaat de Open Scholendag voor de tweede keer door. Scholen zetten die dag hun deuren open om geïnteresseerde leerkrachten-in-spé te ontvangen.
  Wil jij eens van dichtbij zien hoe het is om op een school te werken en voor de klas te staan? Grijp dan zeker je kans en schrijf je in, dan mag je een hele dag meelopen en ontdekken!

  Lees meer
 • Jaarverslag 2022 - 2023

  Ook afgelopen schooljaar deed Onderwijstalent acties die inzetten op het lerarentekort. Je leest er alles over in het jaarverslag.  

  Het jaarverslag van schooljaar 2021 - 2022 vind je hier

  Lees meer
 • Winnaars dag van de leerkracht '23

  We kregen voor dag van de leerkracht weer heerlijk mooie en grappige inzendingen binnen via sociale media (Facebook en Instagram). De scholen De Brug en Domino waren de gelukkige winnaars, zij ontvingen intussen hun prijs.

  Lees meer
 • Winactie Dag van de leerkracht 2023

  Het is weer bijna dag van de leerkracht! Om dat te vieren, verzamelen we opnieuw complimenten en leuke quotes over leerkrachten via Facebook en Instagram

  Lees meer
 • Infoavonden voor zij-instromers 23-24

  Ook in schooljaar '23-'24 organiseren we enkele infoavonden voor zij-instromers. Denk jij na over een carrièreswitch naar het onderwijs? Kom dan zeker eens langs!

  Lees meer
 • Leerkrachten gezocht!

  Wil jij werken in het Antwerpse onderwijs? Op 6 oktober 2023 organiseert Onderwijstalent een jobdate voor werkzoekende leerkrachten. Deze gaat door van 13.00 tot 16.00 uur bij VDAB - Provinciestraat 211 - 2018 Antwerpen. De jobdate is vrij toegankelijk, je hoeft je niet in te schrijven. Breng zeker je cv mee! Je krijg ook de kans om met een medewerker van Onderwijstalent je leerkracht-cv in mijn loopbaan na te kijken. 

  Lees meer
 • Groeipad voor tijdelijke en werkzoekende leerkrachten 23-24

  Ben jij net afgestudeerd en zet je momenteel je eerste stappen in de leraarskamer? Of ben je nog zoekende op die onderwijs-arbeidsmarkt en wens je nog wat extra ondersteuning?

  Lees meer
 • Winnaars Dag van de Leerkracht

  Het was moeilijk kiezen uit alle lieve, leuke en ondeugende inzendingen op sociale media. Om het 10-jarig jubileum van OnderwijsTalent te vieren gaven we maar liefst twéé prijzen weg. Op Instagram maakte schoolteams kans op een koffiekar met echte barista en op Facebook op een waardebon voor educatief materiaal van €500.  De leerling met de winnende quote kreeg een lekkere, gezonde fruitmand om uit te delen in de klas. Dikke proficiat aan alle winnaars en genomineerden. 

  Lees meer
 • Dag van de leerkracht komt eraan!

  Op woensdag 5 oktober 2022 is het weer dag van de leerkracht. Onderwijstalent laat deze dag uiteraard niet zomaar passeren.

  We verzamelen opnieuw mooie/lieve/grappige woorden voor onze Antwerpse leerkrachten. Het is straf wat zij elke dag opnieuw betekenen voor hun leerlingen.

  Help jij mee om onze leerkrachten te doen stralen?

  Lees meer
 • Groeipad voor tijdelijke en werkzoekende leerkrachten 22-23

  Ben jij net afgestudeerd en zet je momenteel je eerste stappen in de leraarskamer? Of ben je nog zoekende op die onderwijs-arbeidsmarkt en wens je nog wat extra ondersteuning?

  Lees meer

Pagina's