U bent hier

Nieuwsberichten

 • Schrijf je in voor Open Scholendag 2024

  Op 16 mei 2024 gaat de Open Scholendag voor de tweede keer door. Scholen zetten die dag hun deuren open om geïnteresseerde leerkrachten-in-spé te ontvangen.
  Wil jij eens van dichtbij zien hoe het is om op een school te werken en voor de klas te staan? Grijp dan zeker je kans en schrijf je in, dan mag je een hele dag meelopen en ontdekken!

  Lees meer
 • Open Scholendag 16 mei 2024

  Op 16 mei zetten de Vlaamse scholen hun deuren weer open voor potentiële nieuwe collega's.
  Doet jouw school ook mee? Schrijf dan snel in! Hier vind je meer info. 

  Lees meer
 • Dag van de directeur 2024

  Dat we de crème de la crème als directies hebben hier in Antwerpen, werd nog maar eens duidelijk via onze winactie voor de dag van de directeur. Antwerpse schoolteams bezorgden ons meer dan 100 complimenten, waar wij volmondig mee akkoord gaan!

  Basisschool Flora won een bezoekje van de koffiekar met hun mooie woorden van steun voor hun directie met een hart van goud. Het hele schoolteam kon even samen genieten van heerlijke koffies, chai lattes en chocomelken. 

  Lees meer
 • Jaarverslag 2022 - 2023

  Ook afgelopen schooljaar deed Onderwijstalent acties die inzetten op het lerarentekort. Je leest er alles over in het jaarverslag.  

  Het jaarverslag van schooljaar 2021 - 2022 vind je hier

  Lees meer
 • Winactie Dag van de leerkracht 2023

  Het is weer bijna dag van de leerkracht! Om dat te vieren, verzamelen we opnieuw complimenten en leuke quotes over leerkrachten via Facebook en Instagram

  Lees meer
 • Infoavonden voor zij-instromers 23-24

  Ook in schooljaar '23-'24 organiseren we enkele infoavonden voor zij-instromers. Denk jij na over een carrièreswitch naar het onderwijs? Kom dan zeker eens langs!

  Lees meer
 • Dag van de directeur 2023

  Op 31 januari 2023 was het weer tijd om onze fantastische directies te bedanken! De superlatieven van Antwerpse schoolteams over hun directie vlogen ons om de oren, daar zijn wij het natuurlijk 100% mee eens ;)

  Lees meer
 • Winnaars Dag van de Leerkracht

  Het was moeilijk kiezen uit alle lieve, leuke en ondeugende inzendingen op sociale media. Om het 10-jarig jubileum van OnderwijsTalent te vieren gaven we maar liefst twéé prijzen weg. Op Instagram maakte schoolteams kans op een koffiekar met echte barista en op Facebook op een waardebon voor educatief materiaal van €500.  De leerling met de winnende quote kreeg een lekkere, gezonde fruitmand om uit te delen in de klas. Dikke proficiat aan alle winnaars en genomineerden. 

  Lees meer
 • Dag van de leerkracht komt eraan!

  Op woensdag 5 oktober 2022 is het weer dag van de leerkracht. Onderwijstalent laat deze dag uiteraard niet zomaar passeren.

  We verzamelen opnieuw mooie/lieve/grappige woorden voor onze Antwerpse leerkrachten. Het is straf wat zij elke dag opnieuw betekenen voor hun leerlingen.

  Help jij mee om onze leerkrachten te doen stralen?

  Lees meer
 • Jaarverslag 2020-2021

  Het schooljaar 2020-2021 was voor Onderwijstalent een jaar van introspectie en digitalisering. Met de coronacrisis en daarbij horende lockdown is er een collectieve pauzeknop ingedrukt. Die ademruimte hebben we gebruikt om onze visie en de hieraan gekoppelde doelstellingen te herbekijken. Lees er meer over in ons jaarverslag 2020-2021!

   

  Lees meer

Pagina's