U bent hier

Op zoek naar de geknipte leerkracht voor je school

De website van VDAB is een handige tool om leerkrachten te vinden en om vacatures bekend te maken bij een groot publiek. Het aantal vacatures versus het aantal werkzoekende (spanningsindicator) is een indicator voor het bepalen van knelpuntberoepen, het is dus zeer belangrijk om steeds je vacature te publiceren. Dit kan je doen via "Mijn VDAB", een gratis service van VDAB  voor selectie en matching van kandidaten met vacatures.  Via deze korte video's ontdek je wat je kan doen met Mijn VDAB en hoe je gratis een persoonlijk account aanmaakt. 

Via de jobdatabank van VDAB bereik je honderden geïnteresseerde leerkrachten in en buiten Antwerpen. Je kan de vacature op verschillende manieren (laten) publiceren:

 1. Je zet zelf de vacature online op de VDAB-website
  Bij voorkeur plaats je zelf de vacature online. Werkgevers krijgen toegang tot 'Mijn VDAB". Heb je nog geen login? Ga dan eerst naar "Mijn VDAB-contract aanvragen voor werkgevers"
  Wil je graag een demo over het online zetten van vacatures via "Mijn VDAB"? Vraag meer info bij: hilde.jacquemijn@vdab.be
 2. Je vraagt hulp aan de bemiddelaars van Onderwijstalent
  Krijg je weinig reactie of heb je hulp nodig? Mail het volledige functieprofiel dan naar ria.pauwels@vdab.be en nicky.vanhove@vdab.be of bel naar 03/202 18 83. Zij kunnen de vacature aanpassen waar nodig en een selectie doen op alle cv's (ook de niet-gepubliceerde). Daarnaast kunnen ze extra publiciteit maken bij de collega-bemiddelaars en leerkrachten uitnodigen/opbellen om je vacature te bespreken. Je vacature wordt dan actief mee opgevolgd. 
 3. Je vraagt hulp aan de bemiddelaars van de Servicelijn
  Mail naar vacatures@vdab.be (met eventueel je vacature als document in bijlage) of bel naar het gratis nummer 0800 30 700

Kijk zeker eens naar de beschikbare profielen in de leerkrachtendatabank van VDAB
Een goede vacature trekt de aandacht van zoveel mogelijk kandidaten en verzekert je van een betere matching. Hier vind je enkele gouden regels.

Nog enkele tips:

 

 

0