U bent hier

Solliciteren bij de verschillende onderwijsinstellingen

In het onderwijs is en blijft het belangrijk om je te laten zien. Dat betekent: spontaan solliciteren, je netwerk onderhouden, bellen om een afspraak te maken, ...
Ben je leerkracht kleuteronderwijs? Hou dan in je achterhoofd dat er doorheen het schooljaar nog nieuwe instapklasjes ingericht worden. Na de kerstvakantie opnieuw spontaan solliciteren is dus een goed idee! Sinds het schooljaar 2018-2019 bestaat het lerarenplatform. Je kan hier vacatures voor terugvinden (via VDAB, facebookgroepen, ...). Tijdens het spontaan solliciteren kan je aangeven dat je hier interesse voor hebt. 

Vacatures vind je in de databank van VDAB. Daarnaast kan je ook apart terecht bij de verschillende onderwijsverstrekkers die actief zijn in Antwerpen. 

Via Facebook worden ook steeds meer en meer oproepen gedaan in verschillende groepen:

 

Eén advies: als je een vacature ziet, reageer dan supersnel!

 

Ben je op zoek naar een specifieke school of wil je weten welke scholen er bij jou in de buurt zijn? Bekijk het onderwijsaanbod in Vlaanderen.

Op de onderstaande kaartjes vind je een overzicht van de Antwerpse scholen. Druk rechts bovenaan op het vierkantje als je een zoekopdracht wil doen. Je kan zoeken op postcode, straatnaam of de naam van de school. Klik op het symbool om meer informatie te zien. Je kan vaak ook nakijken bij welke scholengemeenschap een school hoort. 

Antwerpse basisscholen: kleuter

Antwerpse basisscholen: lager

Antwerpse basisscholen: buitengewoon onderwijs

Antwerpse secundaire scholen

Antwerpse secundaire scholen: buitengewoon onderwijs

0