U bent hier

Stedelijk Onderwijs Antwerpen

Stedelijk Onderwijs Antwerpen

De grootstad… voortdurend in beweging, divers in al haar vezels, vernieuwend tot in de kleinste hoekjes, allesomvattend voor de mensen die er wonen, werken en leren. Het Stedelijk Onderwijs is onlosmakelijk verbonden met de uitdagingen en het karakter van een eigentijdse grootstad als Antwerpen. Bij ons werken is bewust kiezen om iedere dag opnieuw mee te bouwen aan een brede waaier van leermogelijkheden voor iedereen. Leren is kiezen, kies meteen goed en ontdek hier naar wie het Stedelijk Onderwijs op zoek is.

Het Stedelijk Onderwijs Antwerpen maakt deel uit van het officieel gesubsidieerd onderwijs. We zijn als autonoom gemeentebedrijf verbonden aan de stad Antwerpen en zijn één van de grootste onderwijsnetten in Vlaanderen. Dagelijks begeleiden we met bijna vijfduizend leerkrachten ruim vijftigduizend leerlingen en cursisten in meer dan tweehonderd scholen en opleidingscentra.

Via een breed platform van leermogelijkheden wil het Stedelijk Onderwijs ieders talent optimale ontplooiingskansen geven en mee bouwen aan de toekomst van de stad en de samenleving. Het Stedelijk onderwijs kiest voor diversiteit en dynamiek op het ritme van de grootstad. De deskundigheid en competenties van alle medewerkers in alle geledingen en op alle niveaus zijn de beste garantie op kwaliteitsonderwijs van hoog niveau.

Hoe solliciteren?

Leerkrachten vinden vacatures op www.stedelijkonderwijs.be/jobs en via VDAB. Via een eenmalige registratie maak je een profiel aan dat je te allen tijde kan beheren en updaten. Als je geregistreerd bent, kan je spontaan solliciteren of solliciteren voor de functie van je voorkeur.