U bent hier

GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Antigon, scholengroep 1 van de Vlaamse Gemeenschap,  streeft naar maximale talentontwikkeling van zijn 13.000 leerlingen en cursisten in 30 onderwijsinstellingen in Antwerpen. In de 16 basisscholen werken we aan de ontwikkeling van elke persoonlijkheid. Daarbij ligt het accent op leerwinst, creativiteit en ondernemerschap. In de 11 secundaire scholen worden onze leerlingen via vernieuwde onderwijsvormen en vakkundige begeleiding gevormd tot continu lerende persoonlijkheden met zicht en visie op de toekomst. De 2 scholen voor deeltijds kunstonderwijs staan gekend om hun creativiteitsontwikkeling op hoog niveau voor kinderen en volwassenen uit Antwerpen en daarbuiten.

Levenslang leren is voor onze scholengroep geen hol begrip. Dat bewijst het centrum voor volwassenenonderwijs met een ruim aanbod dat zich richt op de professionele en persoonlijkheidsontwikkeling van de cursisten. In een cultureel bruisende stad met een grote haven hecht scholengroep Antigon ook belang aan de samenwerking met de bedrijfswereld en socio-culturele verenigingen van de stad. Specifiek op de haven gerichte opleidingen in verschillende instellingen maken scholengroep Antigon uniek. Via Kunst en een ruim artistiek aanbod in verschillende scholen sluiten we aan op het creatieve karakter van de metropool.

 

Hoe solliciteren?

Hier vind je alle informatie over werken in het GO!

Al de vacatures vind je op de website van het GO! en via VDAB. 

Wil je aan de slag in een wervingsambt in het GO! dan moet je je kandidaat stellen voor 15 juni. Kandideren voor het schooljaar 2019-2020 is mogelijk vanaf 15 april 2019. Of je nu wil lesgeven, een administratieve of ondersteunende functie in een school of instelling ambieert of in een centrum voor leerlingenbegeleiding (CLB) wil aangesteld worden, een kandidatuur via de online toepassing elektronisch kandideren tijdelijken is verplicht.

Aangezien de tijdelijke aanstelling in een wervingsambt gebeurt door de directeur, is het zeker nuttig om ook je cv en motivatiebrief te sturen naar de directies van de scholen en instellingen waar je aan de slag wilt. 

Spontaan solliciteren kan altijd: stuur je motivatiebrief en cv rechtstreeks naar de school via e-mail of per post.

Solliciteren voor een onderwijsopdracht bij Scholengroep Antigon gaat eenvoudig via http://www.antigon.be/.

CE3B01
0