U bent hier

GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

 

Welkom bij GO! scholengroep Antwerpen

We zijn blij dat je interesse hebt in een van de belangrijkste jobs in onze samenleving. Die van leraar. 

Als leraar ben je inspirator, verlegger van grenzen, een duwtje in de rug, een luisterend oor. Leraars maken elke dag het verschil voor hun leerlingen. 

In GO! scholengroep Antwerpen zijn we steeds op zoek naar geëngageerde leraren die GOesting hebben in sterk en waarde(n)vol onderwijs. 

Ben jij zo iemand? Dan vertellen we je graag wat meer over onze scholengroep.  

Onze scholen en centra

Wij, dat zijn de GO! scholen en centra in Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Brecht, Deurne, Ekeren, Essen, Hoboken, Kalmthout, Kapellen, Linkeroever, Merksem, Stabroek, Wilrijk, Wijnegem, Wuustwezel en Zwijndrecht.
 

Onze scholengroep telt: 

  • 51 scholen en centra
  • meer dan 23000 leerlingen en cursisten
  • zo'n 3500 personeelsleden
Samen met alle medewerkers in onze scholen en centra, willen we kinderen, jongeren en volwassenen de basiswaarden van het GO! aanleren. Deze vormen de bouwstenen voor actief burgerschap. Want enkel met respect, gelijkwaardigheid, eerlijkheid, betrokkenheid, openheid en engagement, maken we ons pedagogisch project waar. Samen leren samenleven is dan ook de kernopdracht van elke GO! professional. 

Onze vijf pedagogische pijlers 

 

Elke school van GO! scholengroep Antwerpen is uniek. Elke school legt haar eigen accenten, afhankelijk van de context en sociale inbedding. Toch hebben we heel wat gemeen. Onze directies kozen ervoor om op elke school in te zetten op vijf pedagogische pijlers:

  • leren ondernemen en ondernemend leren 
  • aandacht voor de talenten van elke lerende
  • cultuur op school 
  • sterk taalbeleid
  • onderwijs dat een antwoord biedt op de uitdagingen van nu en morgen
Hoe solliciteren?

Hier vind je alle informatie over werken in het GO!

Solliciteren voor een onderwijsopdracht bij GO! scholengroep Antwerpen gaat eenvoudig via: http://go-antwerpen.be/werken-bij-go-antwerpen/.

 

 

CE3B01
0