U bent hier

Nieuwsberichten

 • Scholenwandeling op 26 april 2024

  Wil jij leerkracht worden en wil je een goed beeld krijgen van de job? Ga dan op 26 april met ons mee op scholenwandeling! We bezoeken een basisschool en een secundaire school, waar we uitleg zullen krijgen van mensen die dagelijks op de werkvloer staan. Hier kan je alvast een voorproefje zien!

  Inschrijven voor deze wandeling kan via deze link

  Lees meer
 • Schrijf je in voor Open Scholendag 2024

  Op 16 mei 2024 gaat de Open Scholendag voor de tweede keer door. Scholen zetten die dag hun deuren open om geïnteresseerde leerkrachten-in-spé te ontvangen.
  Wil jij eens van dichtbij zien hoe het is om op een school te werken en voor de klas te staan? Grijp dan zeker je kans en schrijf je in, dan mag je een hele dag meelopen en ontdekken!

  Lees meer
 • Open Scholendag 16 mei 2024

  Op 16 mei zetten de Vlaamse scholen hun deuren weer open voor potentiële nieuwe collega's.
  Doet jouw school ook mee? Schrijf dan snel in! Hier vind je meer info. 

  Lees meer
 • Jaarverslag 2022 - 2023

  Ook afgelopen schooljaar deed Onderwijstalent acties die inzetten op het lerarentekort. Je leest er alles over in het jaarverslag.  

  Het jaarverslag van schooljaar 2021 - 2022 vind je hier

  Lees meer
 • Onderwijsdate 2 februari 2024

  Wil jij werken in het Antwerpse onderwijs? Op 2 februari 2024 organiseert Onderwijstalent een onderwijsdate voor werkzoekende leerkrachten. Deze gaat door van 13.00 tot 16.00 uur op Den Bell - Francis Wellesplein 1 - 2018 Antwerpen. De onderwijsdate is vrij toegankelijk, je hoeft je niet in te schrijven. Breng zeker je cv mee! Je krijgt ook de kans om met een medewerker van Onderwijstalent je leerkracht-cv in mijn loopbaan na te kijken. 

  Lees meer
 • Winactie Dag van de leerkracht 2023

  Het is weer bijna dag van de leerkracht! Om dat te vieren, verzamelen we opnieuw complimenten en leuke quotes over leerkrachten via Facebook en Instagram

  Lees meer
 • Infoavonden voor zij-instromers 23-24

  Ook in schooljaar '23-'24 organiseren we enkele infoavonden voor zij-instromers. Denk jij na over een carrièreswitch naar het onderwijs? Kom dan zeker eens langs!

  Lees meer
 • Leerkrachten gezocht!

  Wil jij werken in het Antwerpse onderwijs? Op 6 oktober 2023 organiseert Onderwijstalent een jobdate voor werkzoekende leerkrachten. Deze gaat door van 13.00 tot 16.00 uur bij VDAB - Provinciestraat 211 - 2018 Antwerpen. De jobdate is vrij toegankelijk, je hoeft je niet in te schrijven. Breng zeker je cv mee! Je krijg ook de kans om met een medewerker van Onderwijstalent je leerkracht-cv in mijn loopbaan na te kijken. 

  Lees meer
 • Groeipad voor tijdelijke en werkzoekende leerkrachten 23-24

  Ben jij net afgestudeerd en zet je momenteel je eerste stappen in de leraarskamer? Of ben je nog zoekende op die onderwijs-arbeidsmarkt en wens je nog wat extra ondersteuning?

  Lees meer
 • Kom proeven van het lerarenberoep op Open Scholendag 12 mei!

  Overweeg je de switch naar het onderwijs? Wil je graag proeven van het lerarenberoep? Een dagje meelopen met een ervaren leerkracht? Of ben je bijna afgestudeerd als leerkracht en wil je de sfeer in een school in je buurt opsnuiven? Schrijf je dan in voor Open Scholendag op 12 mei.  

  Lees meer

Pagina's