U bent hier

Wil jij werken in het Antwerpse onderwijs?

Op 22 maart 2022 organiseren we opnieuw een jobbeurs voor het Antwerpse onderwijs. De ideale kans om met verschillende werkgevers in gesprek te gaan!

Op de jobbeurs kan je:

  • stands bezoeken waar je in contact komt met werkgevers uit het Antwerpse onderwijsveld;
  • je persoonlijke situatie bekijken met bemiddelaars van Onderwijstalent;
  • je cv laten nakijken door een sollicitatiecoach.

De jobdate gaat door bij Borgerhub, Turnhoutsebaan 92, 2140 Borgerhout. In de voormiddag kan je in gesprek gaan met werkgevers voor het secundair onderwijs (regulier en buitengewoon), in de namiddag staan de werkgevers uit het basisonderwijs (regulier en buitengewoon) voor je klaar! Meld je gerust voor beide momenten aan, om zo te ontdekken wat je mogelijkheden zijn in het onderwijs. Ook wanneer je nog niet alle bekwaamheden hebt behaald, kan het nuttig zijn tijdens een gesprek je opties te verkennen. Wist je dat je met een diploma van leerkracht secundair ook een lesopdracht in het basisonderwijs kan vervullen? Ook als je je pedagogische bekwaamheid nog moet behalen, is het mogelijk om vervangingen te doen in het onderwijs. Zorg dat je cv up-to-date en afgedrukt is zodat je deze tijdens het gesprek kan overhandigen aan de werkgever waarmee je in gesprek bent.

Grijp nu je kans om tijdens de gesprekstafels te bespreken waar jij eventueel inzetbaar bent en om nieuwe opties binnen het onderwijs te exploreren! Schrijf je via deze link in voor de jobdate.