U bent hier

Kom proeven van het lerarenberoep op Open Scholendag 12 mei!

Overweeg je de switch naar het onderwijs? Wil je graag proeven van het lerarenberoep? Een dagje meelopen met een ervaren leerkracht? Of ben je bijna afgestudeerd als leerkracht en wil je de sfeer in een school in je buurt opsnuiven? Schrijf je dan in voor Open Scholendag op 12 mei.  

Tijdens de Open Scholendag op vrijdag 12 mei kan al wie overweegt om leerkracht te worden het lerarenberoep echt ervaren. Je volgt lessen of vakvergaderingen, je overlegt met toekomstige collega’s en je steekt eventueel een handje toe terwijl je de sfeer opsnuift in de klas. Tussendoor kan je de leerkrachten heel wat vragen stellen. Kortom, je ontdekt alles wat je altijd al wilde weten over leerkracht zijn!


Je kiest of je gaat proeven in een basis- of secundaire school, in een academie of in een centrum voor volwassenenonderwijs. Op de website van Open Scholendag kan je alle deelnemende scholen in Antwerpen terugvinden op de kaart en je meteen ook inschrijven. 

Neem snel een kijkje bij Open Scholendag, een initiatief van het departement Onderwijs en Vorming van de Vlaamse overheid.