U bent hier

Een warme terugblik

Op 31 januari 2022 gingen we samen met Bulldog Barista op pad, ter ere van de dag van de directeur. Met onze actie wilden we scholen wat positieve energie geven, door hen een ontspanningsmomentje in deze woelige tijden aan te bieden. We werden ontvangen door 2 heel uitbundige schoolteams die enorm blij waren het bezoekje van de koffiekar!

Directeur in de bloemetjes

De dag van de directeur is sowieso een enorm appreciatiemoment. Waardering van het personeel krijgen ze heel het jaar door, maar vandaag worden de directies toch extra in de bloemetjes gezet. Christel Ibens (directie basisschool Sint-Ludgardis): “Het is heel fijn als de kinderen ook waardering uiten. Een extra knuffel of kinderen die je komen feliciteren met je dag, da’s leuk!

De schoolteams namen enthousiast deel aan de wedstrijd van Onderwijstalent en keken er echt naar uit. Schoolteam Sint-Ludgardis in Merksem: "Onze directeur startte op 1 september in deze functie. We zijn heel blij dat we haar eerste dag van de directeur op deze speciale manier kunnen vieren!

De actie inspireert ook”, zegt Ivo Blom (directie basisschool De Bever). “Er is momenteel een  gebrek aan live overlegmomenten, maar het is op deze manier wel mogelijk om eens gezellig samen te zijn met de collega’s. Dat idee neem ik zeker mee!