U bent hier

Warme woorden

Dag van de leerkracht 2021

Op 5 oktober 2021 was het dag van de leerkracht. Nog meer dan andere jaren wilden we onze Antwerpse leerkrachten in de bloemetjes zetten!

De afgelopen periode werd het extra duidelijk hoe onmisbaar ze zijn in onze maatschappij. Hoog tijd dus om hun beroep eens positief in het daglicht te stellen. Daarom verzamelden we via sociale media (Facebook en Instagram) zoveel mogelijk mooie/lieve/grappige woorden voor hen. We hebben zo 33 hartverwarmende quotes ontvangen, waar we een top 5 van maakten voor Facebook en Instagram. Daar werd vol enthousiasme gestemd op ieders favoriet. Uiteindelijk kwamen basisschool De Trampoline en basisschool De Vlinderboom als grote winnaars uit de bus met onderstaande quotes:

  • "Meester Erik is een superheld, maar ik weet eigenlijk niet waarom." (door Mette van De Trampoline)
  • "Ik wil blijven zitten bij meester Sacha (dé grappigste meester die er bestaat!)." (door Fiorella van De Vlinderboom)

Beide scholen kregen onlangs bezoek van de coördinator van Onderwijstalent die de prijzen kwam overhandigen. De koffiekoeken voor het lerarenteam en de fruitmand voor het klasje waarvan de quote kwam, werden met open armen ontvangen! En de poster met hun winnende quote siert vanaf nu de gangen waar iedereen deze kan zien!