U bent hier

Net-werk of Njet-werk

Vormingsdag van de Talentenhuizen

Je bent wie je kent. Een leuze die al even meegaat in de bedrijfswereld, maar waar scholen zich ook steeds meer bewust van worden. Een school is immers geen eiland. Scholen moet samenwerken met bedrijven om stageplekken te verkrijgen en hun opleidingen af te stemmen op de noden van de arbeidsmarkt. Ouders zijn een cruciale partner bij het maken van een bewuste studiekeuze. En een goed georganiseerd lerarenteam is onmisbaar om de school draaiende te houden. 

De Talentenhuizen organiseerden daarom op 1 december 2015 de inspirerende vormingsdag 'Netwerk of Njet-werk' voor meer dan 60 directeurs, TAC's en vakleerkrachten uit de regio Antwerpen. In verschillende sessies werden tips gegeven over het opbouwen en onderhouden van je netwerk met bedrijven, je lerarenteam en ouders, live én online. Tussendoor werden er naamkaartjes uitgewisseld en Linkedin-connecties gemaakt.

Improvisatiegezelschap Inspinazie gaf tot slot een verfrissende kijk op de dag en nadien volgde er uiteraard ... een netwerkmoment!