U bent hier

Lesgeven in de stad

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je mee het verschil maken? Wacht dan niet langer en solliciteer nu in het Antwerpse onderwijs! Hieronder vind je de sollicitatieprocedures voor de verschillende netten.

Solliciteren in het Antwerpse onderwijs

 • GO!
  Wie wil werken in het Antwerpse GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap heeft nog tot en met 14 juni 2017 de tijd om te kandideren voor een (tijdelijke) aanstelling voor het schooljaar 2017-2018. Meld je aan via de website.
 • Stedelijk onderwijs Antwerpen
  Als je wil werken in één van de stedelijke scholen, academies of centra, moet je je registreren op
  www.werkenmethettalentvanmorgen.be.
  Vacatures vind je op  www.stedelijkonderwijs.be/vacatures.
 • Vrij gesubsidieerd onderwijs - katholiek
  In het vrij gesubsidieerd onderwijs bestaat geen overkoepelende sollicitatieprocedure. Op onze website vind je meer informatie. Scholengemeenschap CKSA nodigt je wel van harte uit op de sollicitatiedagen voor leerkrachten basisonderwijs op woensdag 28 en donderdag 29 juni 2017 (telkens van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur in het secretariaat, Otto Veniusstraat 22 te Antwerpen). Noteer deze data alvast in je agenda!
 • Andere onderwijsverstrekkers
  Provinciaal onderwijs
  Overlegplatform Kleine Onderwijsverstrekkers

   

Ook belangrijk:

 • Maak je leerkrachtendossier in orde! Schrijf je bij VDAB in als werkzoekende leerkracht en publiceer je cv in de leerkrachtendatabank. Zo kunnen mogelijke werkgevers je profiel bekijken en je contacteren. Pas je dossier regelmatig aan in functie van je beschikbaarheid.
 • Hou de VDAB-website goed in de gaten en reageer supersnel op de vacatures die je interessant vindt!
 • Via deze link vind je een overzicht van de Antwerpse scholen. 
 • Op onze website vind je nog wat nuttige tips, bekijk zeker de pagina's 'Startende leerkracht' en 'Einde schooljaar: wist-je-dat'!


Wil je graag weten hoe anderen het lesgeven in de stad ervaren? Lees dan deze artikels eens en luister een keer naar deze audioverhalen.