U bent hier

Kom jij naar de infoavond voor zij-instromers op 26 november 2019?

Heb jij plannen om de overstap te maken naar het onderwijs? Wil je weten wat je mogelijkheden zijn en welke opleiding je kan volgen? Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen die dagelijks voor de klas staan? Deed je reeds werkervaring op in een bepaalde sector en wil je je opgedane kennis doorgeven aan jongeren?

Kom dan zeker langs op de infoavond die Onderwijstalent op 26 november 2019 organiseert voor zij-instromers. Je kan doorlopend aansluiten tussen 18.00 uur en 19.30 uur.

We starten met algemene informatie door Onderwijstalent (opleidingen, situatie op de arbeidsmarkt, loon- en arbeidsvoorwaarden), gevolgd door een een korte uiteenzetting door Teach for Belgium. Daarna kan je aansluiten op de conversatietafels van je interesse waar je kan praten met ervaringsdeskundigen zoals leerkrachten kleuter, lager, secundair en met mensen van Onderwijstalent die samen met jou je persoonlijke situatie kunnen bekijken. Om 19.30 uur herhalen we de algemene informatie voor wie ons pas na 18.00 uur kon vervoegen. 

PRAKTISCH
26 november 2019

Programma
18.00 uur: Algemene informatie
18.25 uur: Korte uiteenzetting door Teach for Belgium
18.35 uur: Conversatietafels
19.30 uur: Algemene informatie (herhaling)

De infoavond is gratis. Je kan je inschrijven via deze link

Locatie
Stedelijk Lyceum Durlet - Durletstraat 8 - 2018 Antwerpen
Bereikbaar met o.a. tram 2 en 6 (Halte Markgravelei) - plan je eigen route met de routeplanner van De Lijn
Velo-stations Haantjeslei en Lozana op wandelafstand