U bent hier

Infoavond voor zij-instromers op 29 mei 2018

Wil je starten in het onderwijs?

Droom je ervan de overstap te maken naar het onderwijs? Ben je benieuwd wat je mogelijkheden zijn? Weet je welke opleiding je kan volgen? Hoor je graag eens ervaringen van anderen die dagelijks voor de klas staan? Deed je reeds werkervaring op in een bepaalde sector en wil je je opgedane kennis doorgeven aan jongeren?

Kom dan zeker langs op de infoavond die Onderwijstalent op 29 mei 2018 organiseert voor zij-instromers. Je kan doorlopend aansluiten tussen 18.00 uur en 19.30 uur.

We starten met algemene informatie door Onderwijstalent (opleidingen, situatie op de arbeidsmarkt, loon- en arbeidsvoorwaarden). Daarna kan je aansluiten op de conversatietafels van je interesse waar je kan praten met ervaringsdeskundigen zoals leerkrachten kleuter, lager, secundair en met mensen van Onderwijstalent die samen met jou je persoonlijke situatie kunnen bekijken. Om 19.30 uur herhalen we de algemene informatie voor wie ons pas na 18.00 uur kon vervoegen. 

Programma
18.00 uur: Algemene informatie
18.30 uur: Conversatietafels
19.30 uur: Algemene informatie (herhaling)

Locatie
De Dames
Lange Nieuwstraat 74 - 2000 Antwerpen

Bereikbaar met trams 10 en 11 
Velo-station Lange Nieuwstraat op wandelafstand
10 minuten wandelen van treinstation Antwerpen Centraal
Als je met de wagen komt, kan je gebruik maken van betaalparkings in de buurt zoals parking `t Stad en Shopping Meir van Q-park of parking St-Jacob van Antwerpse parkings.

De infoavond is gratis. Je kan je inschrijven via deze link.