U bent hier

Infoavond voor zij-instromers op 24 november 2020

Op 24 november 2020 organiseren we nogmaals een infoavond voor zij-instromers. Vanwege de corona-maatregelen zal deze digitaal doorgaan.

Heb jij plannen om de overstap te maken naar het onderwijs? Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen die dagelijks voor de klas staan? Deed je reeds werkervaring op in een bepaalde sector en wil je je opgedane kennis doorgeven aan jongeren? 

Schrijf je dan zeker in voor de digitale infoavond! 

Je ontvangt vooraf een presentatie met voice-over met algemene informatie door Onderwijstalent (opleidingen, situatie op de arbeidsmarkt, loon- en arbeidsvoorwaarden). Deze kan je bekijken wanneer het voor jou past. Op dinsdag 24 november kan je aansluiten op de digitale conversatietafels van je interesse waar je kan praten met:

  • ervaringsdeskundigen zoals leerkrachten basis- en  secundair onderwijs;
  • (NIEUW!) ervaringsdeskundige leerkracht buitengewoon onderwijs***;
  • afgevaardigden van de lerarenopleidingen;
  • een vertegenwoordiger van Teach for Belgium;
  • mensen van Onderwijstalent die samen met jou je persoonlijke situatie kunnen bekijken (avondafspraken mogelijk op 24 - 25 - 26 november)

Doe je mee? Meld je dan snel aan via dit formulier en duid aan welke conversatietafels je wil bijwonen!

***We zijn heel blij dat we deze keer ook een conversatietafel buitengewoon onderwijs kunnen aanbieden! Wil je deze graag bijwonen? Mail ons! 

Past dit moment niet voor jou, maar wil je wel graag meer informatie krijgen? Maak dan een afspraak op een ander moment via deze link