U bent hier

Kom jij naar de infoavond voor zij-instromers op 14 mei?

Interesse in het onderwijs? Kom naar de info-avond op 14 mei!

Heb jij plannen om de overstap te maken naar het onderwijs? Wil je weten wat je mogelijkheden zijn en welke opleiding je kan volgen? Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen die dagelijks voor de klas staan? Deed je reeds werkervaring op in een bepaalde sector en wil je je opgedane kennis doorgeven aan jongeren?

Kom dan zeker langs op de infoavond die Onderwijstalent op 14 mei 2019 organiseert voor zij-instromers. Je kan doorlopend aansluiten tussen 18.00 uur en 19.30 uur.

We starten met algemene informatie door Onderwijstalent (opleidingen, situatie op de arbeidsmarkt, loon- en arbeidsvoorwaarden), gevolgd door een inspirerende speech over het onderwijs. Daarna kan je aansluiten op de conversatietafels van je interesse waar je kan praten met ervaringsdeskundigen zoals leerkrachten kleuter, lager, secundair en met mensen van Onderwijstalent die samen met jou je persoonlijke situatie kunnen bekijken. Om 19.30 uur herhalen we de algemene informatie voor wie ons pas na 18.00 uur kon vervoegen. 

PRAKTISCH

Datum
14 mei 2019

Programma
18.00 uur: Algemene informatie
18.30 uur: Inspirerende speech over het onderwijs
18.35 uur: Conversatietafels
19.30 uur: Algemene informatie (herhaling)

De infoavond is gratis. Je kan je inschrijven via deze link

Locatie
De Dames - Lange Nieuwstraat 74 - 2000 Antwerpen
Bereikbaar met tram 10 en 11
Velo-station Lange Nieuwstraat op wandelafstand
10 minuten wandelen van treinstation Antwerpen Centraal
Als je met de wagen komt, kan je gebruik maken van betaalparkings in de buurt zoals parking 't Stad en Shopping Meir van Q-park of parking Meir-Opera van Antwerpse parkings.