U bent hier

Nieuwsberichten

 • Beste wensen voor een nieuw jaar vol onderwijstalent!

  Een fijn en wijs jaar gewenst! We nemen bij Onderwijstalent ook even vakantie. Op woensdag 20 december 2018 zijn we van 13.30 tot 16.00 uur nog beschikbaar voor al je vragen. Je kan langskomen zonder afspraak. Mails en telefoons beantwoorden we nog tot 22 december 2017. Vanaf woensdag 3 januari 2018 zijn we terug beschikbaar. Al onze contactgegevens vind je hier

  Lees meer
 • Onderwijstalent organiseert een jobdate!

  Al 5 jaar ondersteunt Onderwijstalent werkzoekende leerkrachten in hun zoektocht naar een job. Ook dit schooljaar willen we jullie de kans geven directies te ontmoeten en jezelf voor te stellen aan hen.

  Lees meer
 • Onderwijstalent bestaat 5 jaar!

  Al 5 jaar ondersteunt Onderwijstalent werkzoekende leerkrachten, directies en al wie interesse heeft in een toekomst in het Antwerpse onderwijs. Dit filmpje illustreert kort waar onze focus ligt.

   

  Lees meer
 • Een heel jaar stage!

  Nadat ze al 2 academiejaren van hun bacheloropleiding leerkracht lager onderwijs achter de rug hadden, stortten Eline Rensonnet, Sammy Van Peteghem en Elien van den Bergh zich vanaf september 2016 in een nieuw avontuur.

  Lees meer
 • Word jij leerkracht secundair voor een knelpuntvak?

  De krant De Morgen heeft een hele week aandacht voor onderwijs. Gisteren lag de focus op de knelpuntvakken in het secundair onderwijs. Ook de werking van Onderwijstalent komt uitgebreid aan bod in het artikel en bijhorend filmpje.  Het volledige artikel kan je hier lezen. 

  Lees meer
 • Meer dan lesgeven alleen

  Leen van de Peer (32)  is geen gewone leerkracht. Naast lesgeven op Sint-Norbertus begeleidt ze ook leerlingen met sociaal-emotionele problemen. Een pittige combinatie waar ze graag wat meer over vertelt!
   

  Lees meer
 • Jaarverslag schooljaar 2015 - 2016

  Vorig schooljaar stapten we over van een jaarrapport per kalenderjaar, naar een jaarrapport per schooljaar. Veel logischer voor een organisatie als Onderwijstalent!

  Je kan nu in de bijlage lezen wat we realiseerden tijdens het schooljaar 2015 - 2016. 

  Lees meer
 • Heb jij onderwijstalent?

  Vraag jij je ook af of het onderwijs iets voor jou is?

  Wij beantwoorden hier een aantal veelgestelde vragen! Aarzel niet ons te contacteren als je nog een andere vraag hebt!

  Lees meer
 • Instaptoets lerarenopleiding

  Vanaf het academiejaar 2017-18 zijn alle studenten, die starten met een lerarenopleiding aan de hogeschool, verplicht een instaptoets af te leggen alvorens ze zich kunnen inschrijven.

  Lees meer
 • Solliciteer bij CKSA

  Ben je  op zoek naar een job als kleuterleider, lager onderwijzer, leerkracht lichamelijke opvoeding of kinderverzorger in Antwerpen? CKSA organiseert een sollicitatiedag op 6 februari. Bekijk de affiche voor meer informatie

  Lees meer

Pagina's